За нас

 

„ИЛЧЕВ СПОРТ“ ЕООД е основана през 2019г. с основна дейност: Търговия със спортни уреди и аксесоари. Професионално оборудване за спорта канадска борба.

            

            КАНАДСКАТА БОРБА като сравнително млад спорт има нужда от разнообразни тренировъчни похвати и съответно съоръжения за практикуването им. Нашата мисия е да предлагаме качествени асортименти в областта на спорта и по специално канадската борба с индивидуален подход към всеки стил и техника.

                        

            ФИРМАТА е създадена и се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се интерес към нашия спорт, както в България така и в чужбина.

            

            АМБИЦИИТЕ ни са: от млада фирма със способен екип да се наложим, като една от водещите фирми в областта си, залагайки на новаторско мислене ,качествено изпълнение в дадения срок и конкурентни цени. 

  

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ АРТИКУЛИ В КАТАЛОГА!

НАДЯВАМЕ СЕ ДА ВИ ЗАИНТРИГУВАМЕ! АКО ИМАТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ВЪПРОСИ , МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ПО НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДА ОТКЛИКНЕМ НА ЖЕЛАНИЯТА И ПОТРЕБНОСТИ ВИ.СЪЩО ТАКА ПРИЕМАМЕ И СЪВЕТИ С ЦЕЛ УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА НАШИТЕ ИДЕИ!

  

                БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!