3Д Асистент за набирания

Описание:Професионален тренажор за набирания с 120 вида захвати.Радвижени ръкохватки в 5 позиции на широчина до 1м. и регулируем ъгъл до 180 градуса.Странични поставки за прибиране на хватките.Има и две халки на различна височина на които могат да се закачат ТРХ ленти, еластични ластици,боксова круша и др. Специални хватки и въжета за катеречи и гимнастици,Уреда натоварва изключително следните мускулни групи: гръб, рамена, бицепс,предмишница,китка,пръсти който са най-важните за много силови спортове като например канадска борба, кросфит, бокс, мма, борба, гимнастика, скално катерене,акробатика и др.

Комплекта включва:

- Основа за стена с 5бр. отвори и 8бр. шпилки с болтове - плазмено изрязан масивен лист ламарина с дебелина 6мм и прахово нанесена боя

- Изнесено рамо двойно с 8 отвора, по 3бр. поставки от двете страни за свободните ръкохватки и 4бр.отвори с 2бр.  болтове и гайки в предната част за закрепване на профила с ръкохватките.

- Дебелостенен квадратен профил 50мм дължина 1м. с 10бр. отвори за позициониране на ръкохватките.

- 7 вида ръкохватки с двойно и огледално приложение за общо 120вида захвати /5 позиции по широчина,5 позиции до 180 градуса/

 - 2бр. Двустранна ръкохватка с палец за пръсти регулируема до 180градуса и полухълка с огледално приложение регулируема по широчина до 1м.

 - 2бр. Двустранна ръкохватка с права дръжка и топка в края регулируема до 180градуса и дебело въже с множество приложения регулируемо по широчина до 1м. .

 - 2бр. Двустранна ръкохватка с въртящи прави дръжки за пръсти и предмишница регулируема до 180градуса и хватки за катерене регулируеми по широчина до 1м.

Много важно: Уреда е  УНИКАТ и няма аналог на пазара!!!

1 700,00 лв.