BCAA MAX INSTANT 400 G

ВСАА Мах Іnѕtаnt ни представя новата си формула на вече обикнатия и високо ценен суплемент. Новият продукт има богата бленда и е предназначен за всеки спортуващ, който желае да получи тонус, енергия и по-добра концентрация по време на тренировка. Продуктът спомага за увеличаването на мускулната маса, оптимизира електролитния баланс и енергизира организма, което води до провеждането на ефикасни и по-ползотворни тренировки.

 ОѕtrоVіt ВСАА Мах Іnѕtаnt съдържа трите верижноразклонени аминокиселини – левцин, изолевцин и валин (ВСАА), които стимулират мускулния растеж, предпазват от мускулен разпад, отлагат появата на умора и облекчават неразположението при мускулна треска. ВСАА насърчават синтеза на протеини – основните градивни компоненти за човешкия организъм. Трите аминокиселини имат и способността да намаляват уврежданията в мускулите, настъпили вследствие на тежка физическа дейност, и ускоряват възстановяването на тялото. ВСАА потиска умората и повишава концентрацията при физически натоварвания.

 В състава на ОѕtrоVіt ВСАА Мах Іnѕtаnt влиза и глутамин, който се счита за аминокиселината, която е най-широко разпространена в човешкия организъм. Една от основните функции, които глутаминът изпълнява е да повишава секретирането на растежен хормон, което означава, че стимулира мускулното развитие. Глутамин е и основен съставен компонент на най-силния антиоксидант в организма – глутатиона.

 В богатата матрица на продукта е включена и аминокиселината цитрулин малат, която помага за отстраняване на млечната киселина, която се натрупва в мускулите в резултат на физическа дейност. Цитрулин малат значително намалява усещането за умора при интензивни спортни занимания и увеличава производството на АТФ – основен източник на енергия за клетките в организма.

 B състава на ОѕtrоVіt ВСАА Мах Іnѕtаnt ca вĸлyчeни Туrоѕіnе и L-trурtорhаn

 -Богат аминокиселинен профил

-Тонизира и енергизира

-Подобрява концентрацията и фокуса

-Бързо и лесно се усвоява от организма

-Стимулира синтеза на белтъчини

-Насърчава растежа на мускулна маса

-Подпомага възстановяването

-Намалява и отлага умората

-Отличава се с добра разтворимост

 Πpeпopъчитeлeн пpиeм: Приемайте eднa доза на ден oт ОѕtrоVіt ВСАА Мах Іnѕtаnt за препоръчване по време на тренировка. Разтворете дозата в 350 мл. вода. Да не се приемат повече от 3 дози на ден.

 

45,00 лв.
Подобни продукти